Over Kassamaat

Wij zijn Bakkersmaat, het bedrijf achter Kassamaat. Wij zijn marketing- en reclamemakers voor bakkers. Al jaren adviseren wij brood- en banketbakkers om hun merk naar een hoger plan te tillen. Lees hier meer over Bakkersmaat.

Het ontstaan van Kassamaat
De geschiedenis van Kassamaat begint in 2011. Toen zijn wij gestart met het ontwikkelen van een webshop voor bakkers. Een webshop die gebruiksvriendelijk is maar ook aansluit op het assortiment van de bakker. Een versproduct online verkopen is namelijk iets anders dan een printer of koelkast. Wij hebben hierin vooral ingezet op gebruikersgemak. Dat we hiermee de juiste snaar hebben geraakt mag duidelijk zijn. Wegens dat enorme succes kreeg de bakker zoveel bestellingen binnen, dat hij niet wist hoe hij alles goed kon verwerken.
Daarom hebben wij in 2019 Kassamaat gelanceerd. Samen met verschillende bakkers zijn wij aan de tekentafel gaan zitten. Hoe moet een kassa er voor een bakker uitzien? En waar moet deze kassa aan voldoen? Wederom zijn we gaan kijken naar gebruikersgemak. Zodat Kassamaat echt werk van de bakker uit handen neemt.

Kassamaat is onderdeel van Bakkersmaat. Bakkersmaat is een organisatie die bakkers adviseert en helpt om te bouwen aan hun merk.