Kassasysteem voor de bakkerij

Kassamaat is een kassasysteem speciaal voor de bakkerij. Net zoals in elke andere branche, heeft de bakkerij haar eigen voorkeuren en wensen. Een brood verkopen is tenslotte totaal iets anders dan een printer. Daarom hebben wij een kassasysteem speciaal voor de bakkerij ontwikkeld. Met Kassamaat creëer je meer rust in het productieproces, gemak in de winkel en overzicht op kantoor.

Wat houdt een kassasysteem voor de bakkerij in?

Kassamaat is gemaakt vanuit het oogpunt van de bakker. Alle wensen en behoeftes van de bakker hebben wij omgezet in een kassasysteem. Kassamaat is kortweg een verlengstuk van de bakkerij met als doel om de bakker verder te helpen.

Kassamaat in de bakkerij

Het kloppende hart van een bakker is uiteraard de bakkerij. Je wilt dat hier efficiënt en gestructureerd gewerkt kan worden. De eerste winst is met Kassamaat hier te behalen. In het kassasysteem kan je productielijsten printen voor de bakkerij. Op deze lijsten staat precies wat er geproduceerd dient te worden voor die dag. Het uitschrijven van de ouderwetste bestelboeken is dus overbodig. Tevens kunnen er afhaal-, bestel- of winkellijsten geprint worden. Je bespaart dus tijd, het levert gemak op en voorkomt fouten.

Kassamaat en derdekanaals klanten

Een belangrijk aspect in de bakkerij is de derdekanaals klant. Horeca en/of supermarkten die in grote hoeveelheid brood en banket afnemen. Met elke klant zijn er weer andere afspraken. In ons kassasysteem kunnen kortingen per klant ingesteld worden. Dit kan zelfs op categorie- of productniveau.

Daarnaast verlangen steeds meer klanten een gespecificeerd etiket op het product. Een etiket waarop de ingrediënten, allergenen en zelfs een barcode zichtbaar moeten zijn. Vanuit Kassamaat is dit geen enkel probleem.

Kassamaat op kantoor

Elke maand worden er weer facturen verstuurd naar bedrijven en derdekanaals klanten. Vanuit het kassasysteem worden facturen eenvoudig gegenereerd en verstuurd. Facturen kunnen gebundeld worden zodat je per week, twee weken of per maand de factuur kan versturen.Het beheer van Kassamaat is erg logisch en eenvoudig. Met een paar klikken is je assortiment te bekijken en aan te passen. Je hebt geen computercursus nodig om de kassa te beheren.

Kassamaat online

De wereld om ons heen verandert. Kassamaat verandert mee en neemt de bakker daarin mee. Met een gekoppelde webshop bied je extra service aan de klant en is je vitrine online 24 uur per dag zichtbaar. Bestellingen komen binnen in het kassasysteem en ook is het op dezelfde plek als de kassa te beheren.

Kassamaat in de winkel.

Het kassasysteem is super eenvoudig in gebruik. In de bakkerij wordt veel gewerkt met parttimers in de winkel. Dat betekent dat het kassasysteem gebruiksvriendelijk moet zijn. Jong en oud, iedereen moet er mee overweg kunnen. Daarom werken wij met handzame tablet en duidelijke vormgeving. Met fotografie van de producten is het navigeren voor iedereen super simpel


Kortom met Kassamaat maak je gebruik van bakkerijsoftware dat klaar is voor de toekomst. Lees hier alles over de functionaliteiten van ons kassasysteem.

Kassamaat is onderdeel van Bakkersmaat. Bakkersmaat is een organisatie die bakkers adviseert en helpt om te bouwen aan hun merk.