FAQ - De meest gestelde vragen over Kassamaat

Op deze pagina leest u de meeste gestelde vragen die wij afgelopen jaren hebben ontvangen over ons kassasysteem Kassamaat. Heeft u nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 033 299 90 53

Het is mogelijk om Kassamaat in werking te zien. Wij kunnen een demo geven bij u op locatie, online via teamviewer of in Bunschoten. Wij adviseren om de demo in Bunschoten te komen bekijken. Deze geven wij samen met de lokale bakker. U kunt dan zien hoe Kassamaat in de praktijk werkt.

Vanuit de kassa en de beheeromgeving kunnen facturen gedownload of via de mail verzonden worden. Ook kunnen facturen gebundeld worden – eventueel automatisch – zodat uw klant elke week, of elke maand een verzamelfactuur ontvangt.┬á

Tevens kan er op klantniveau een betalingstermijnen ingesteld worden.

Het is mogelijk om de webshop van Bakkersmaat te koppelen aan de kassa. Deze webshop is volledig geïntegreerd en werkt o.b.v. dezelfde functionaliteiten als de kassa. Online bestellingen zijn direct te zien in de kassa en op de productielijsten.

In een speciale beheeromgeving kunnen producten, productielijsten en andere gegevens gewijzigd worden. Wijzigingen worden op 1 plek doorgevoerd voor zowel de kassa als de website.

Vanuit de kassa of beheeromgeving kan een klant aangemaakt worden. Klanten kunnen op beide plekken ook beheert worden.

Een reguliere bestelling kan aangepast worden naar een herhaalbestelling. Deze bestelling komt dan iedere week, per twee weken of maandelijks terug op de verschillende lijsten. Een herhaalbestelling kan aangepast en gepauzeerd worden.

Vanuit de beheeromgeving kunnen productielijsten, afhaallijsten, bezorglijsten en daglijsten gedownload en geprint worden.

Onze Horeca-module is van alle gemakken voorzien. Begint het te regenen en wil een klant toch binnen zitten Dan kunt u de bestelling gemakkelijk verplaatsen naar een andere tafel. Ook kunt u, wanneer klanten samen willen zitten, de bonnen samenvoegen en vervolgens de rekening splitsen.

De beheeromgeving is via een beveiligde website te raadplegen. Met een werkende internetverbinding kan op afstand de kassa en website beheerd worden.

Het is lastig om aan te geven wat de precieze kosten zijn omdat het gaat om maatwerk. De hardwarekosten zijn afhankelijk van het aantal tablets, eventuele bonprinters, kassa-lades of pinterminal. Wij kunnen in ieder geval verzekeren dat wij lage investeringskosten hanteren. U kunt altijd een vrijblijvende en transparante offerte aanvragen.

Kassamaat is onderdeel van Bakkersmaat. Bakkersmaat is een organisatie die bakkers adviseert en helpt om te bouwen aan hun merk.