Webshop

Online verkoop is voor een bakker niet meer weg te denken. Biedt u al de service waarbij uw klant snel, gemakkelijk en zonder drempels kan bestellen? Een webshop is een verlengstuk van uw winkel. Het is een online vitrine met al uw producten die op elk moment van de dag te bekijken zijn. En het mooiste is dat u zelf kunt instellen tot hoe laat een klant kan bestellen of tot wanneer een product voorradig is. Waar veel klanten al online bestellen, wordt er online ook veel georiƫnteerd. Wat is het aanbod, wat zijn de prijzen?

Professionele webshop voor de bakker
Sinds 2011 ondersteunen wij vele bakkers door heel Nederland met een webshop die wij speciaal voor de bakker hebben ontwikkeld. Want een versproduct verkopen is toch andere koek dan een printer of koelkast. Met onze webshop kunt u speciale acties verkopen die alleen op een bepaalde dag geldig zijn of kunt u uw klant een eigen taart laten ontwerpen. Daarnaast draait onze webshop om gebruiksvriendelijkheid. Met smakelijke fotografie op een overzichtelijke manier getoond kan uw klant al uw producten bekijken. Of uw klant uw website bezoekt via een computer, tablet of smartphone, binnen een paar klikken kan er een taart besteld worden.

Bekijk hier enkele websites:

Kassamaat is onderdeel van Bakkersmaat. Bakkersmaat is een organisatie die bakkers adviseert en helpt om te bouwen aan hun merk.